Kun je een aanrechtblad wrappen? Kitchen Makeover
16 november 2021 

Kun je een aanrechtblad wrappen? Kitchen Makeover

Het aanrechtblad. Het gedeelte van de keuken waar je alles op doet. In de ochtend, middag en avond wordt er eten bereidt. En mogelijk eet je zelfs aan de keukentafel. Wel zo fijn wanneer die er mooi en verzorgd uitziet. Dus wat doe je wanneer de kleuren/ stijlen niet meer vallen. Wrappen, toch? In deze blog vertellen we mogelijkheden over het wrappen van je aanrechtblad.

Kun je een aanrechtblad wrappen?

 Om maar direct antwoord te geven op de belangrijkste vraag. Ja, het aanrechtblad van je keuken kan gewrapt worden. Desondanks is dit niet het gemakkelijkste onderdeel van de keuken. Niet voor niets waarom er keuken wrappers zijn die de aanrechtbladen niet aanpakken.

Het op maat snijden van de folie rondom het gasfornuis en op de verschillende hoeken is niet eenvoudig. Desondanks, het eindresultaat is erg gaaf!

Precies de reden waarom wij bij Kitchen Makeover maar al te graag aanrechtbladen wrappen! Wat keer op keer voor heel veel voldoening zorgt na een tevreden klant.

Wat zijn de mogelijkheden?

Maar met wat voor folies kan je aanrechtblad dan gewrapt worden? De mogelijkheden zijn eindeloos! Tientallen houttinten, verschillende marmer folies, beton looks en zelfs leer folies behoren allen tot de mogelijkheden. Allemaal beschikbaar als krasbestendige variant. Wat betekend dat je je tijdens het koken en snijden van de groenten geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade. Wel net zo fijn toch?

Daarnaast beschikken de verschillende folies over voel- en zichtbare motieven in de folie. Wat ervoor zorgt dat de folie niet van echt is te onderscheiden!

Kosten om je aanrechtblad te laten wrappen

Maar goed, wat kost het nu eigenlijk om je aanrechtblad te laten wrappen? Geen onbelangrijke vraag natuurlijk. De kosten hangen natuurlijk af van het formaat van je keukenblad. Deze bepalen de hoeveelheid tijd en materiaal die in het wrappen gaan zitten.

Beschik je over een klein aanrechtblad kun je rekening houden met zo’n 350,- euro. Voor een groot keukenblad liggen de kosten vaak rond de 550,- euro. Voor keukens van medium formaat ligt de prijs daartussen in. Zeker ten opzichte van de aanschaf van een nieuw aanrechtblad behoorlijk betaalbaar.

Voorbeelden gewrapte aanrechtbladen

Natuurlijk hebben wij al meerdere aanrechtbladen gewrapt. Daar kunnen wij dus alvast een aantal mooie voorbeelden van laten zien. Kijk onderstaand dus vooral even mee.

 Marmer look aanrechtblad keuken wrappen

Bovenstaande keuken is gewrapt met een zwarte marmer folie. Het origineel was een verouderde houtfolie. Naast het aanrechtblad zijn ook de muren en keukenkastjes gewrapt. Waardoor de keuken een compleet nieuwe look heeft gekregen.

 

Bovenstaande keuken is voorzien van een betonlook. Vooraf werd er lang getwijfeld om het aanrechtblad wel of niet te laten wrappen. Na het zien van onze 3d Visualisatie werd er toch besloten om het keukenblad wel te laten wrappen. En met succes! De gewrapte keuken met daarbij het aanrechtblad sluit nu volledig aan bij het vernieuwde interieur.

Kunnen wij jouw helpen aan een nieuw uiterlijk van je aanrechtblad? Neem middels onderstaand contactformulier vrijblijven contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen