Keuken wrappen rotterdam? Geef je keuken een nieuwe look
13 november 2021 

Keuken wrappen rotterdam? Geef je keuken een nieuwe look

Toe aan een nieuw uiterlijk van je keuken? En woonachtig in omgeving Rotterdam en omstreken? Dan ben je bij Kitchen Makeover aan het juiste adres! Binnen 1 tot 2 werkdagen kan jouw keuken op locatie in Rotterdam al volledig worden gewrapt en daarmee een nieuwe look krijgen.

Loslatende of verkleurde folie

Niets vervelender dan de folie op je keukenkastjes die loslaat. Het is dan ook een probleem dat helaas (te) vaak voorkomt. Mogelijk heb jij zelf er zelfs last van en is dat de reden waarom je op deze pagina terecht bent gekomen.

Een ander bekend probleem zijn keukenkastjes die door de jaren heen beginnen te verkleuren. Zeker keukens die wit zijn kunnen door de jaren heen behoorlijk van kleur veranderen/ vergelen.

Gelukkig zijn deze problemen beide eenvoudig op te lossen door middel van wrapping. De loslatende folie zal dan allereerst verwijderd worden, de kastjes voorzien van primer en daarna gewrapt.

Hoe werkt het wrappen van een keuken?

Inmiddels bestaat het alweer behoorlijk wat jaren, toch is het nog altijd onbekend bij velen. Het wrappen van keukens. Tijd om dus goed uit te leggen hoe het wrappen van keukens werkt.

Wanneer een keuken wordt gewrapt wordt deze als het ware ingepakt met een folie. In het geval van keukens wordt hiervoor gebruik gemaakt van speciale interieur folies. Deze wrapping folie bestaat uit geavanceerde eigenschappen, waaronder een slim luchtkanalen systeem. Hiermee kan de folie, door het wegduwen van de lucht, sterk blijven kleven aan de keukenkastjes. Met het verwarmen van de folie kunnen vormen in de kastjes geduwd worden. 

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van een gewrapte keuken zijn eindeloos. Dat is ook, naast de prijs, wat het onderscheid van het grote alternatief is, je keuken laten spuiten.

Niet alleen alle kleuren van de regenboog, waar zwart en wit het meeste populair van zijn. Maar ook verschillende hout texturen, marmer looks en zelfs leer folies zijn mogelijk. Waarbij er ook daadwerkelijk structuren in de folie te voelen en te zien zijn. Ook het populaire betonlook is verkrijgbaar als folie. 

Allemaal als krasbestendige variant, waardoor het zelfs toegepast kan worden om het aanrechtblad mee van kleur te veranderen. Wel net zo fijn wanneer je je dan geen zorgen hoeft te maken wanneer je lekker aan het koken bent.

Wat zijn de kosten om een keuken te laten wrappen?

De prijs om je keuken te laten wrappen hangt sterk af van het formaat van de keuken. Des te groter de keuken des te meer folie en tijd er in de keuken gaat zitten. Waardoor de prijs voor het wrappen van de keuken omhoog zal gaan.

Kosten kleine keuken wrappen vs een grote keuken

Voor een kleine keuken, zoals in bovenstaande afbeelding, volstaat een budget van zo’n 500,- euro. Voor een medium-kleine keuken ligt de prijs vaak rond de 900,- á 1200,- euro. De prijs voor een medium-grote keuken ligt de prijs gemiddeld genomen tussen 1200,- en 1500,- euro. Voor een grote keuken ligt prijs de prijs voor het wrappen ervan op zo’n 1600,- á 1800,- euro.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat het eerste contact is gelegd, spreken wij graag persoonlijk af om een offerte op maat te kunnen maken. Medemblik, onze vestigingsplaats, is tenslotte om de hoek Hoorn en omstreken. Daarbij denken wij al graag mee in de kleur(en) die mogelijk op de keuken gaan komen. Kleurenwaaiers genoeg in ieder geval.

Twijfel je nog over wrapping? Op ons kantoor staan genoeg voorbeelden die jouw mogelijk kunnen helpen een beslissing te maken :-)

Gewrapte keuken

Ben jij enthousiast over de kleuren? Top! In overleg plannen wij de datum in wanneer wij aan de slag gaan. Afhankelijk van het formaat keuken voorzien wij deze binnen 1 à 2 werkdagen van een compleet nieuw uiterlijk. Bij afloop ontvang je van ons een handige cleaner om de keuken de komende jaren in topconditie te houden.

Binnen 2 maanden na afloop van klus komen wij vervolgens graag nog even langs om alles nog even na te lopen. Zo kunnen wij garanderen dat je minstens de komende 5 jaar nog volop kunt van de keuken kunt genieten.

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem onderstaand vrijblijvend contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen