Keukenblad wrappen

Jouw keukenblad bepaald voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Zelfs door alleen het patroon en de kleur van je keukenblad aan te passen, geef je jouw keuken al een compleet andere look. Voor een fractie van de prijs van een compleet nieuw keukenblad.

Bespaar honderden euro’s door je keukenblad te laten wrappen

De kosten voor een marmeren, keramiek, terrazzo of granieten keukenblad kunnen al gauw oplopen tot € 500 tot € 700 per strekkende meter. Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit van onze kleuren en patronen waarin onze keukenblad wrapping beschikbaar is. Creëren we de look van een keramieken, marmeren of granieten keukenblad voor slechts een fractie van de prijs.

Wanneer kun je een keukenblad laten wrappen?

Aanrechtblad wrappen met houtlook folie

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je niet (meer) helemaal tevreden bent over je keukenblad. Wanneer je bijvoorbeeld net verhuisd bent kan het zo zijn dat het keukenblad in de keuken van je nieuwe woning niet helemaal aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Of mogelijk ben je uitgekeken op je huidige keukenblad. Of misschien heb je wel kleine beschadigingen op je huidige keukenblad (dankzij onze kennis zijn kleine beschadigingen na het wrappen van je keukenblad niet meer zichtbaar).

De kleur en het patroon van je keukenblad bepaald voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Ben je nog tevreden over de look van je keukenkastjes, maar is je keukenblad niet meer helemaal je smaak? Dan is het een echte aanrader om je keukenblad te laten wrappen. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies jouw favoriete kleur en patroon die helemaal aansluit bij de rest van jouw keukeninterieur. Ben je benieuwd welke soorten keukenblad wrapping zouden staan bij jouw huidige keukenkastjes? Onze stylist denkt graag met je mee.

En wanneer wordt het tijd om je keukenblad te vervangen?

Wanneer er grote beschadigingen zijn ontstaan aan je keukenblad (wanneer er bijvoorbeeld grote stukken uit zijn) dan zullen deze beschadigingen helaas ook nog zichtbaar zijn wanneer je je keukenblad zou laten wrappen. Dan wordt het ook tijd om je keukenblad te (laten) vervangen. Echter zijn kleine beschadigingen niet meer zichtbaar wanneer je keukenblad professioneel gewrapt wordt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer je je keukenblad wil laten wrappen en je een beschadiging op je keukenblad hebt. Onze professionals kijken vrijblijvend met je mee.

Wat is de levensduur van mijn keukenblad als ik deze laat wrappen?

Dat is onder andere afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, sta je iedere dag uren in de keuken of eet je vaak buiten de deur? Zijn er jonge kinderen in huis? Je mag er in ieder geval vanuit gaan dat je met jouw nieuwe gewrapte keukenblad minimaal 5 jaar vooruit kan. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij zo overtuigd van de kwaliteit van onze krasbestendige wrapping folie dat we hier standaard 5 jaar garantie op geven. In de praktijk zien we dat een gewrapt keukenblad zelfs makkelijk 7 tot 12 jaar meegaat. Doordat we gebruik maken van een speciaal ontwikkelde krasbestendige folie kan jouw keukenblad tegen een stootje en kun je gewoon gebruik blijven maken van je keuken zoals je eerder deed.


De voordelen van het laten wrappen van je bestaande keukenblad

  1. Het vervangen van een keukenblad brengt hogere kosten met zich mee dan wanneer je jouw bestaande keukenblad laat wrappen.
  2. Het is een duurzame keuze om jouw keukenblad te hergebruiken.
  3. Jouw huidige keukenblad is al precies op maat gemaakt voor jouw keuken. De uitsparingen voor de spoelbak, het fornuis en de kranen zitten al precies op de juiste plek.
  4. Kleine beschadigingen op je huidige keukenblad zijn niet meer zichtbaar nadat het keukenblad professioneel door onze medewerkers is gewrapt. (Grote beschadigingen kunnen we niet altijd verhelpen).
  5. De hoogwaardige, stevige krasbestendige folie die professioneel aangebracht wordt, maakt dat jouw keukenblad intensief gebruikt kan worden zonder dat deze beschadigd. Uiteraard kan de folie voor het keukenblad goed tegen water.
  6. Je geeft je keuken een compleet nieuwe uitstraling in slechts 1 dag.
  7. De keuze uit kleuren, patronen en texturen voor het wrappen van jouw keukenblad zijn eindeloos. Of je nu een moderne, industriële, Scandinavische of landelijke keuken hebt, samen met onze stylist vind je altijd een folie die helemaal aansluit bij jouw keuken.

Before & after foto's keukenblad laten wrappen

Bekijk de foto’s van vele tevreden klanten die je al voor gingen en hun keukenblad professioneel hebben laten wrappen.

Keuken wrappen before/afterBoven: after met houtlook aanrechtblad - Onder: before met keramiek aanrechtblad


Aanrechtblad betonlook wrappenLink: before als houtlook blad - rechts: after met betonlook

Keukenblad laten wrappen of zelf je keukenblad wrappen?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om je keukenblad te wrappen zijn er 2 opties. Zelf interieur folie kopen en aan de slag gaan. Of je keuken professioneel laten wrappen.


In veel gevallen moedigen wij het aan om zelf met de wrapping folie aan de slag te gaan. Wrappen is leuk en zorgt vaak voor een super mooi resultaat. Toch is een aanrechtblad wrappen niet erg eenvoudig. Dankzij onze ervaring leveren wij gegarandeerd een strak resultaat. Wanneer je zelf aan de slag gaat heb je vaak niet de juiste materialen en kennis en ervaring om tot een mooi glad resultaat voor jouw keukenblad te komen. Ook bespaar je tijd (en mogelijk wat frustratie) door het wrappen van je keukenblad uit te besteden.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw keukenblad te laten wrappen? Onze stylist en professionals denken graag met je mee over jouw droom keukenblad. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Over de schrijver
Reactie plaatsen