Keuken wrappen in Hoorn – Geef je keuken een nieuwe look
29 oktober 2021 

Keuken wrappen in Hoorn – Geef je keuken een nieuwe look

Toe aan een nieuwe look van je keuken, woonachtig in de omgeving van Hoorn of omstreken en geen zin om veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken?

Dan is het laten wrappen van je keuken dé oplossing voor jou!

Keuken wrappen, hoe werkt het?

Er bestaan verschillende redenen waarom je keuken zou kunnen laten wrappen. Loslatende folie, verkleurende keukendeurtjes en een nieuwe interieur stijl zijn de meest voorkomende redenen daarvan. Maar terugkomend op de vraag, hoe werkt het keuken wrappen nu precies?

 Wanneer een keuken gewrapt wordt, wordt deze, letterlijk vertaald, ingepakt. Ingepakt met een speciale wrapping folie. Deze folie beschikt over een geavanceerd luchtkanalen systeem waarmee de folie door gebruik van warmte en het wegduwen van de lucht een zeer hoge hechtingskracht heeft. Afhankelijk van het type keuken worden daarvoor verschillende technieken toegepast om een super strak resultaat te realiseren.

Wat zijn de mogelijkheden

Of je nu voor marmer, hout look (met voelbaar motief), beton look of voor een ander uiterlijk gaat. Het is allemaal mogelijk! Allen beschikken over een krasbestendige laag en daarmee ook geschikt om zelfs je aanrechtblad van een nieuw uiterlijk te voorzien.

Natuurlijk hoeft het allemaal niet zo gek. Ook wit en zwart, folies die het in haast ieder huis goed doen, zijn uitstekend mogelijk.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat het eerste contact is gelegd, spreken wij graag persoonlijk af om een offerte op maat te kunnen maken. Medemblik, onze vestigingsplaats, is tenslotte om de hoek Hoorn en omstreken. Daarbij denken wij al graag mee in de kleur(en) die mogelijk op de keuken gaan komen. Kleurenwaaiers genoeg in ieder geval.

Twijfel je nog over wrapping? Op ons kantoor staan genoeg voorbeelden die jouw mogelijk kunnen helpen een beslissing te maken :-)

3D visualisatie

Wanneer de offerte akkoord is gaan wij je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren. En daarin gaan wij ver!

Voordat wij starten met het wrappen ontvang je een 3D visualisatie op basis van jouw eigen woon/ keuken situatie. Zo kun je perfect oordelen of de kleur(en) die je in gedachte hebt ook in de werkelijkheid uitkomen zoals je in gedachte hebt. Handig toch?

Onderstaand staat zo’n 3D visualisatie vs de werkelijke situatie.

3D Visualisatie keuken

Eindresultaat gewrapte keuken

Ben jij enthousiast over de kleuren? Top! In overleg plannen wij de datum in wanneer wij aan de slag gaan. Afhankelijk van het formaat keuken voorzien wij deze binnen 1 à 2 werkdagen van een compleet nieuw uiterlijk. Bij afloop ontvang je van ons een handige cleaner om de keuken de komende jaren in topconditie te houden.

Binnen 2 maanden na afloop van klus komen wij vervolgens graag nog even langs om alles nog even na te lopen. Zo kunnen wij garanderen dat je minstens de komende 5 jaar nog volop kunt van de keuken kunt genieten.

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem onderstaand vrijblijvend contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen