Last van verkleurende keukendeurtjes? Zo kom je ervan af
12 oktober 2021 

Last van verkleurende keukendeurtjes? Zo kom je ervan af

Je woont erin, leeft erin, maakt je eten erin klaar. In je keuken breng je behoorlijk wat uren door. Een keuken waarbij de keukendeurtjes verkleurd zijn kan dan erg storend zijn. Nog vervelender wanneer de rest van de keuken nog in goede staat is en een nieuwe keuken onnodig is.

Gelukkig bestaan hiervoor oplossingen, in deze blog lichten wij je deze toe.

Je keuken laten wrappen

Misschien heb je er al eens van gehoord, wellicht nog nooit. Wrappen is een techniek waarbij auto’s, fietsen en dus ook keukens ‘ingepakt’ worden middels een folie. Het inpakken van, in dit geval, keukens met folie wordt wrappen genoemd. 10-15 jaar geleden iets dat enkel op auto’s en vrachtwagens werd toegepast. Inmiddels zijn de folies dusdanig ontwikkeld dat ook complete keukens inclusief aanrechtbladen een nieuwe look kunnen krijgen.

Wat zijn de mogelijkheden met wrapping?

Leer folies, folies met een marmeren look en talloze houttinten met (voelbaar) motief. Het is slechts een kleine opsomming van alles wat er mogelijk is met de wrapping folie. Allen in krasbestendige variant, waarmee dus niet alleen geschikt voor keukendeurtjes maar ook voor keukenbladen. Waarmee een complete makeover dus mogelijk is.

Benieuwd naar de mogelijheden en prijzen voor jouw keuken? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. 

3D visualisatie

Bij Kitchenmakeover begrijpen wij maar al te goed dat het lastig is om te bepalen in welke kleur je jouw keuken gewrapt wilt hebben. Het is tenslotte niet zomaar een beslissing die je eventjes gemaakt hebt.

Daarvoor hebben wij de ultieme oplossing gemaakt. Een 3D visualisatie van jouw eigen keuken! Welke dus op maat gemaakt wordt op basis van jouw woonkamer (vloer, muren etc.) waarbij het eenvoudig is de kleuren van de keuken aan te passen. Hierdoor krijg je een perfect beeld hoe de keuken er in jouw woonkamer uit komt te zien. Waardoor je op basis hiervan aanpassingen in de definitieve kleur kunt doorvoeren.

Zie onderstaand een voorbeeld hiervan:

3D visualisatie keuken door Kitchen Makeover

 Gewrapte keuken door Kitchen Makeover na 3D visualisatie

Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem daarvoor hier contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen