Inspiratie nodig?

Bekijk hier een aantal van onze projecten 

Van hout naar hout

Je hebt net een huis gekocht en tja, die keuken, alles werkt en doet het nog.
Alleen de kleur is niet helemaal naar wens, wat doe je dan?
Wrappen natuurlijk!
Deze keuken is van een verouderde houtlook gewrapt naar een zwarte, moderne houtlook.
Met de geulen die in de keuken zijn opgevuld zorgt het voor een compleet nieuwe uitstraling, gaaf toch?!

Houtlook + Marmer + Zwart

Een wit betegelde muur, zilveren houtlook frontjes en een grijs aanrechtblad. Zo zag de keuken eruit voordat wij langs kwamen.

Een tweetal dagen later ziet de keuken er compleet anders uit. De wanden zijn helemaal strak gemaakt en voorzien van een marmer wrapping, de frontjes zijn gewrapt in een moderne houtlook folie met daarbij nieuwe zwarte grepen en het aanrechtblad is strak zwart gewrapt net als de zijwanden van de keuken.

Zoals je ziet al met al een top combinatie qua kleuren en een dolgelukkige klant, wat ons dan ook weer erg blij maakt :-)

Houtlook + Marmer

Verkleurd en een tikje verouderd, zo werd de keuken omschreven bij aanvang van het project. Hoe krijg je zo'n keuken dan weer modern werd vooraf dan ook hardop afgevraagd. Door een complete keuken makeover!

Waarbij niet alleen de frontjes maar ook het aanrechtblad, de achterwand en de greepjes zijn aangepakt. De combinatie van het stoere zwarte marmer met de lichte en rustige houtlook zorgt voor een strakke combinatie. Zeker met de geüpgrade keukengrepen daarbij. Om van de betegelde achterwand af te geraken is gebruik gemaakt van een op maat gemaakte forex plaat die tegen de achterwand bevestigd is. Deze zorgt voor een strak uiterlijk waarna het strak gewrapt kon worden.

Blauw + Betonlook

Een combinatie die we niet veel zien, maar des te meer erg gaaf is! De blauw gewrapte frontjes matchen uitstekend bij het in betonlook gewrapte aanrechtblad. Ondanks dat er nog lang twijfels zijn geweest om het blad wel/niet aan te pakken, blijkt het achteraf een top zet te zijn geweest. Wat ons, en de klant betreft een geslaagd project.

Groen + Houtlook

Wat zijn deze tijden van sociale platforms als Pinterest soms toch top. Er is inspiratie genoeg en je kunt precies op zoek gaan naar hetgeen zoals jij dat wilt, of verbeteren zelfs...

Dat de keuken groen moest worden was al snel duidelijk, maar over het blad werd nog even getwijfeld. Wel of niet doen? Niet veel later werd besloten om ook het blad, met daarbij de achterwand te wrappen. In, zoals je zelf kunt zien, een warme houtlook folie. Wat achteraf super blijkt uit te pakken. Het groen is super modern en uniek en de houtlook folie straalt enorm veel 'warmte' en gezelligheid uit.

Mat zwart (SMT07)

Dit is de zogenaamde gladde mat zwart folie. Gevoeliger voor vlekken afkomstig van de vingers, maar qua uitstraling wel super gaaf! In dit geval heeft deze klant de keuken geheeld zelf gebouwd, knap toch?

In combinatie met het bronskleurige aanrechtblad een top keuken.

Mat zwart (S140)

Eindelijk, daar is dé trendkleur van 2020, 2021 en nu ook al 2022. Mat zwart.

En wat blijft het iedere keer toch weer een gave transformatie om een keuken naar het mat zwart te wrappen. Nu bestaan er wel verschillende soorten mat zwart, dus die voorbeelden laten we je graag zien. Dit is in ieder geval de 'korrelige' S140 mat zwart folie.

Houtlook zwart

Naast de twee 'standaard' mat zwart kleuren bestaan er ook nog diverse zwarte houtlook folies. Met daarin een voelbaar hout reliëf verwerkt. Daardoor dus niet van echt te onderscheiden. Deze zwarte houtlooks geven de keukens een meer landelijk karakter.

Bij bovenstaande keuken is gekozen voor 'pure black wood'. Een behoorlijke transformatie ten opzichte van het wit, maar wel weer helemaal in de tijd van nu.