Over ons

Jouw vernieuwde keuken start hier!

Over ons

Jouw vernieuwde keuken start hier!

Missie

Last van loslatende folie op je keukendeurtjes, beschadigingen, verkleuring door de zon of is je keuken verouderd en niet meer van deze tijd?
Wij zijn de oplossing! Bij Kitchen Makeover, maken wij van jouw bestaande keuken weer een 'nieuwe keuken'. Dit doen wij door gebruik te maken van wrapping, een techniek waarbij we met speciale interieurfolie of auto wrap folie de keuken een compleet nieuwe look kunnen geven. En het resultaat daarvan, dat is super gaaf!

Onze missie is om heel Nederland kennis te laten maken met deze, nog relatief onbekende optie. Door middel van video's en foto's zorgen wij voor dagelijkse inspiratie en nieuwe inzichten om jouw leefomgeving, de keuken, nog fijner te maken. 

Ons team

Renzo Bot

Wrapper / Oprichter

Tim Groot

Wrapper / Oprichter

Joey is wrapper bij Kitchen Makeover, hij is al jaren werkzaam voor ons en heeft al aardig wat keukens gewrapt met vinyl folie.

Joey Bot

Wrapper / Fotograaf / Social media

Wout heeft al jaren ervaring met het wrappen van keukens met onder andere vinyl folie.

Wout Koomen

Wrapper

Dennis Noor

Wrapper

Lieke Ruiter

Planning / Verkoop / Klantenservice

Diquan de Graaf

Wrapper

Vince Treffers

Marketing / Verkoop

Senpai

Baas

Onze diensten

Wrappen

Professioneel je keuken laten wrappen. Wij wrappen alles van frontjes, aanrechtbladen en achterwanden tot aan de apparatuur. Voor ons is niks te gek.

Kleuren advies

Folies met houtlook, een betonlook, en metalen uiterlijk of een solide kleur. Bekijk de mogelijkheden in ons kleuroverzicht.

Inspiratie

Professioneel adviseren en meedenken. Het wrappen van keukens is nog relatief onbekend. Wij willen dit graag veranderen. We komen daarom graag bij je langs.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ben super blij met de keuken!
Nogmaals bedankt ik ben super blij met de keuken! Ik krijg veel complimenten. Dus deze zijn ook voor jullie. Wat zien de 3D visualisaties er gaaf uit. Dit kon ik vooraf al met iedereen delen.
Anna - Alkmaar
Ik herken het niet meer terug
Toen ik thuiskwam was ik zo verrast en blij dat ik gelijk opbelde om dit te vertellen. De 3D visualisatie konden we vooraf aan iedereen laten zien en gaf de doorslag om ook de grepen te vernieuwen.
Coby - Medemblik
Inmiddels helemaal gewend
Het was in het begin even wennen omdat het door die zijkanten wat donkerder was maar inmiddels helemaal gewend. We zijn er blij mee. Goede after sales en netjes dat je nog een keer komt checken!
Yvonne - Hoorn