Kleine keuken afbeelding

Keuken type 1 prijsindicatie

Komt de afbeelding hiernaast qua formaat overeen met de keuken bij jouw thuis? Dan beschik je over een 'kleine keuken'. Dit houdt in dat er een 8-12 frontjes zijn om gewrapt te worden. Hierdoor hoeft er minder folie gebruikt te worden en zal de tijdsduur van het wrappen lager liggen. En dat betekend automatisch ook een lagere prijs. Een goede eerste indicatie voor een compleet gewrapte keuken zoals deze ligt grofweg tussen de 699,- en 799,- euro

Benieuwd naar een exacte prijsopgave voor jouw keuken en meer informatie? Ontvang ons gratis advies en een exacte prijsindicatie.

Wat klanten over ons zeggen:

Ik ben super blij met de keuken!
Nogmaals bedankt ik ben super blij met de keuken! Ik krijg veel complimenten. Dus deze zijn ook voor jullie. Wat zien de 3D visualisaties er gaaf uit. Dit kon ik vooraf al met iedereen delen.
Anna - Alkmaar
Inmiddels helemaal gewend
Het was in het begin even wennen omdat het door die zijkanten wat donkerder was maar inmiddels helemaal gewend. We zijn er blij mee. Goede after sales en netjes dat je nog een keer komt checken!
Yvonne - Hoorn
Ik herken het niet meer terug!
Toen ik thuiskwam was ik zo verrast en blij dat ik gelijk opbelde om dit te vertellen. De 3D visualisatie konden we vooraf aan iedereen laten zien en gaf de doorslag om ook de grepen te vernieuwen.

Coby - Medemblik
Prachtig is het!
Bedankt we zijn super blij, prachtig is het! En wat een service!
Annemiek hoorn
Annemiek - Hoorn
team-foto-goed-met-namen-laag

Langer plezier van je keuken!

Bij Kitchen Makeover creĆ«ren wij jouw droomkeuken door middel van wrappen. Een techniek waarbij wij met speciale folie, iedere gewenste kleur of motief kunnen aanbrengen. Verkleuringen door UV straling, beschadigingen, loslatende originele folie of een verouderde kleur zijn daardoor allemaal verleden tijd.

Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en wrappen van keukens zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt vertrouwen op onze experts. Dat uit zich onder andere in een garantie van maar liefst 5 jaar!

Plan een gratis adviesgesprek in

Benieuwd naar wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? 

Kom langs in onze showroom,  laat ons langskomen of we plannen samen een video call om je persoonlijk kennis te laten maken met de mogelijkheden!

  • Professioneel advies
  • Inspiratie sessie
  • Mogelijkheden bekijken
  • Optioneel 3D configuratie