Ontdek ons bedrijf

Renzo was van jongs af aan al bezig met het customizen van voorwerpen. Van een elektrische gitaar, XBOX controllers tot uiteindelijk zijn Honda oldtimer. in 2016 kwam hij voor het eerst in aanraking met wrap folie. DIt was een carbon look folie voor op de slagplaat van zijn vers gespoten elektrische gitaar. Hier begon zijn passie voor het wrappen. Begin 2017 is Renzo voor zichzelf begonnen als wrapper vanuit een kleine bedrijfsruimte in Medemblik.


In 2018 kwam Tim met zijn strandfiets bij Renzo bij zijn nieuwe locatie voor een wrap. Het resultaat was boven verwachtingen. Na wat research bleek er in Nederland, de Benelux of zelfs in Europa geen bedrijf te zijn wat gespecialiseerd is in het wrappen van fietsen. Dit zette de jongens aan het denken. Als studenten Business Studies - Ondernemen op de hogeschool Inholland Alkmaar waren ze altijd op zoek naar kansen. Eind 2018 hebben ze samen Wrap My Bike opgericht.


Wrap My Bike is gegroeid naar een jong team vol enthousiaste wrappers en creatievelingen. Voor klanten als Canyon, Lazer, Specialized, Bol en zelfs McDonalds heeft Wrap My Bike veel mooie dingen mogen maken. Hierbij is ook een webshop ontstaan met eigen ontwikkelde producten voor de personalisatie van fietsaccessoires. Deze producten zijn voorbij gekomen in de grootste evenementen zoals de Tour de France en de Olympische Spelen.


In 2021 zijn als uitbreiding op de webshop de merken Protect My Bike en Koersboost koffie in het leven geroepen. Zo ook Kitchen Makeover en Zwarte Kozijnen. Renzo had in deze jaren samen met het team al een hoop keukens, kozijnen en meubels gewrapt. Wat diep van binnen een passie bleef. De uitbreiding van team Wrap My Bike, heeft het mogelijk gemaakt om deze passie weer te omarmen.


Kitchen Makeover is de start van een vernieuwde keuken!

Onze bedrijven en merken

Wrap My Bike

Custom bikeshop

met een custom product aanbod in de webshop. En speciale fiets gerelateerde wrap cursussen

Protect My Bike

Hoogwaardige bescherming en schoonmaak producten.

Koersboost

Ambachtelijke speciale koffie gericht op wielrenners en liefhebbers.

Zwarte Kozijnen

Kozijnen wrappen voor huiseigenaren met kunststof of aluminium kozijnen.